fotó: Zirig Árpád

A legszarabb csehszlovák 5. - kész!

2013.03.18. 22:25 | baowah | komment

Amikor óvatosan letöröltem a koptatólapról az olajos koszt, hopp, lejött a festék is. Hát, duzzogtam, kellett rá a kék meg a bicikli. A hangja viszont meglepően jó lett így, hogy a híd közvetlenül a fára támaszt. A Kent Armstrong Rocker is harap benne, kedveli a pedáljaimat is.

Imádom, mondtam már?

Hamarosan lesz valami videó is.

baowah: DSC 0083

Címkék: gitár galaxis DIY Jolana

A bejegyzés trackback címe:

https://baowah.blog.hu/api/trackback/id/tr195144356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ymel 2013.06.22. 16:20:35

a cheesy guitars oldalt ismered? Egyebkent szvsz nem volt ez olyan szar Jolana. Szerintem a fekete Les Paul utanzat, a Diamond vagy mi, sokkal kevesbe volt jatszhato hangszer, pedig az volt a dragabb. A legjobb viszont mar a kgst idoszak vege fele gyartott Jantar volt. Jatszhatosagra, minosegre es arra vonatkozoan vert minden mas szart.
na, ezt lesd meg, rohogni fogsz
www.cheesyguitars.com/guitars_jolana.html

baowah · http://baowah.blog.hu 2013.06.28. 14:26:02

@ymel: a syrinx (kramer kooprodukcio) volt meg kurva jo, meg a rendszervaltas kornyeki Strat 1.

en azert tartom kevesebbre a Galaxist a Diamantnal, mert az elobbinel elkovettek azt a hibat, hogy a hurlabat a koptato muanyagjara tettek, igy nem volt hangja, roviden csengtek le a pengetesek, nem tudod beremegni a test.

ennel le van teve telibe az égerfa testre, meg a nyakon is vekonyitva lett, meg hat az elektronika sem gyari - igy lett hasznalhato, ami amugy hulladek.
süti beállítások módosítása