fotó: Zirig Árpád

Halvacsora

2008.10.30. 21:15 | baowah | komment

Harcsa, Opinel, vágódeszka - aztán fokhagyma, ázsiai citromfű, koriander, bors és rozmaring - így készül a halvacsora. Légli Blanc a pohárba, csók a nyakba. Kell a békesség az életbe.

És persze a zene, Harcsa.

Címkék: harcsa

A bejegyzés trackback címe:

https://baowah.blog.hu/api/trackback/id/tr3741338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csikós Zsolt 2008.10.30. 22:16:50

Ezt ilyenkor, amikor két Wasa kekszet ettem vacsorára, ne! Mindenesetre nyitok egy chilei c. sauvignont, rászem valami kis jóféle sajtot. De utállak. Csik

htibi · http://www.htibi.ini.hu 2008.10.31. 06:39:07

Opinel ? Az mifelénk a Belencsák ? egyébként jó a fotó ! Üdv !

baowah · http://baowah.blog.hu 2008.10.31. 06:50:35

hat regifajta szenacel liebling :) a Beleancsakot meg en nem ismerem, jofajta?

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.10.31. 10:39:51

Tetszenek ezek a kések, csak én jobban szeretem azt, ha vastagabb a penge. Nekem most napi használatba egy egykezes van, szintén szénacél.

Lally 2008.10.31. 11:45:59

Hétfőn nekem is hozza a postás az Opinel 12-es vaspengést!!!! A zasszony kérdi, hogy miért nem veszek harmadannyiért csilli-villi rugósat az ajándékboltban, Mondom, mert volt már kínai biliacél bicskám, és egy jó tulajdonsága van, hogy jó messzire tud repulni.....

ommm 2008.11.03. 10:14:59

Opinel
vagy
semmi

nagyon-nagyon átgondolt és finom kések
süti beállítások módosítása