fotó: Zirig Árpád

Néha be kell rúgni

2007.11.21. 18:08 | baowah | 12 komment

Olyan, mint egy kétkerekű Winston Churchill, nem szép és nem magas, de vidámságában is méltóságteljes, és terhelt életmódja mellett is hosszú életű.

Azoknak akiknek a vörösvértestjei körül benzin folyik, és derekukon gépzsír növekszik évről évre, ajánlom az alábbi írásom és fotógalériám a Totalbike on-line motorosmagazinban.

Címkék: 500 royal bullet enfield totalbike

A bejegyzés trackback címe:

https://baowah.blog.hu/api/trackback/id/tr54237252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.11.21. 21:45:43

Látszik, hogy szarásig van pakolva extrával, nekem mondjuk a lecsupaszított változat jobban tetszik. Nem viselem jól a bőr koffer látványát a motoron, a bukócső pedig hasznos dolog, de iszonyatosan visszataszító. Pedig micsoda motor!

baowah · http://baowah.blog.hu 2007.11.21. 22:05:46

nos valoban dilemma a taska. egyreszt ha turazi az ember isssszonyatosan meg lehet durrantani, masreszt annelkul tenyleg szebb. de ez minden geppel igy van, kiveve az uj panerupean honda.

a bukovas szimplan bűn.

millarca · http://www.millarca-millarca.blogspot.com/ 2007.11.21. 23:03:24

Legutóbb pont a bőrtáskám (és a gyári helyén leledző lábtartó) mentette meg a motorom, pedig az előző tulaj rakott rá gyári bukócsövet, tök feleslegesen. Az Enfieldet elnézve, kicsi is az a szatyor, rossz helyen is van, az a bukócső meg ultrabrutálronda. Egyik legrémesebb motorbalesetes történet számomra az, amikor szimpla boruláskor meghajlik a bukócső, és eltöri a delikvens bokáját... Amúgy nagyon tuti a motor klasszikus formája, nézegettem, amikor a bulinkon csinálták az egyik tv-műsor tesztjét a R.E.-el.

baowah · http://baowah.blog.hu 2007.11.22. 07:28:59

ez a motor mar borult fel a sracnak aki behozta, mint a budosbogarat, ugy talalta a garazsban. kb rosszul tette ki az oldalsztendert. ennem ellenere semmi baja. ez hihetetlenul rajta van, massziv, csak hat csuuuunya :D

hege 2007.11.22. 11:22:07

ízlések és pofonok. ha mar tura, akkor ilyen marhabor taskakkal stilusos az Enfield. Ez meg olyan vastag marhabor, amilyet valamikor hasznaltak, amikor meg en sem eltem. Brutal-ultra vastag osboleny.
Számomra egyébként minden motor szép, ha jól meg van pakolva. Mindjart az utazást látja benne az ember, ami szép dolog.
Bortaskat még nem próbaltam, nekem muanyag dobozaim vannak, de ismerosoknel jol bevalt. Jol pakolhato, mert valtozi az alakja, ahogy tomod bele a cuccot, amuyg nemi foliaval vizhatlanithato is.

millarca · http://www.millarca-millarca.blogspot.com/ 2007.11.22. 22:20:41

Nálam jól bevált a hullazsák, persze cruiserkéhez bőrszatyor dukál :)))

millarca 2007.11.23. 09:51:24

cruiserke otthon a garázsban, téliesítésre várva...

Viszont ezt a jawadroidot... a első blikkre agyvérzés, másodikra alkatrészlistázás, az a kipuf dob vajon Speciálról lehet?

baowah 2007.11.23. 09:55:16

hat en a teljes dobbenet esa csodalat kozott ingazom, iamdom az iylen stilustiszta csotanyokat. muszaj lesz tovabbgondolni a jawam designjat. ha ams, hatso sarvedo teren mindenkeppen.
süti beállítások módosítása