fotó: Zirig Árpád

A nagy sisakfestés 2.

2007.11.18. 22:54 | baowah | komment

Miután Gyuri újra szponzorként lépett be a sisakfestési projectbe, rendelkezésemre állt a kiváló minőségű Tamiya maszkolószalag, amellyel elkészíthettem a vékony választóvonalakat. Ezzel úgy szemre kialakítottam a szűkülő sávmintát, majd a szélesebb takarásokat megtoldottam 20 mm-s papíralapú ragasztócsíkkal. A nagy felületek reklámzacskót és bugyi/euroobal takarást kaptak.
A festés Molotow márkájú aerosolokkal kerül kivitelezésre. Ezek beszerzésére nagytiszteletű Gergelyünk lett felkérve. A szegélyek maradnak ezüstök, a sávok vajszínűek, a maradék pedig fűzöld lesz. Szóval itt tartunk.

Címkék: festés ragasztó sisak

A bejegyzés trackback címe:

https://baowah.blog.hu/api/trackback/id/tr79233640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2007.11.19. 09:59:02

nna, csak lesz belőle valami!
fesdd mááár!!!

baowah · http://baowah.blog.hu 2007.11.29. 11:00:27

a festes megsem Molotowvaal lesz megoldva, sehogy sem jott ki a lepes, nem siekrult beszerezni a kannakat.
viszont veletlensegnol a sarka kastelynal a farbilakiban kaptaam szep elenkzoldet es baratsagos vajszint, amiheez vettem egy lakkot is.

most mar csak azon megy a lamantalas, hogy a matricamintat ragassszam fol a festes elott es aarra fujjam, amjd tavolitsam el, esetleg a festes utan ahygjam rajta feketeben es lakkozzak fole??? jo kerdes, mi?

ommm 2007.11.29. 11:56:42

szerintem B verzió. minek maceráznál vele fölöslegesen többet
süti beállítások módosítása