fotó: Zirig Árpád

CE Motó 2007/2.

2007.09.02. 23:04 | baowah | 9 komment

A dagadt verebek támadása néven emlegetett 4. CE Motó Meeting a hétvégén zajlott a Pilis girbergurba útjain. Egy kivételével a közép-európai térség összes tulajdonosa megjelent, vagyis öt motó 6.5 alkotott nyúlfarknyi konvojt, ám annál nagyobb csodákozást okozva elhaladtában. Talán az egyik legkisebb szervezett nemzetközi találkozó ez, és ahogy a gép is önmagában ellentmond minden szükségnek álcázott trendnek, úgy a jóllakott verebek találkozói sem hozzák a közeg kliséit. Nincs B-kategóriás rockzene, nincsenek csoszvadt muffok erotikusnak csúfolt gyógytornamozdulatai a színpadon, nincs gumiégetés, és a tivornya is elmarad. Helyette állandó jelleggel a gasztronómia, a borkultúra, és egymásra figyelő kveterka, félbevágva egy-egy nagy kacajjal. Így mulat a grafikus, a jogász, a költő és a nyugdíjas bankár, békésen és lassan, örömüket napi léleksimításként beépítve a mindennapokba.

Címkék: motó aprilia 6.5 találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://baowah.blog.hu/api/trackback/id/tr26155945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2007.09.03. 08:42:06

a kerékről tudom, melyik a tiéd te upír!
érdekes társaság és valahogy ez a lényege az ilyen találkozóknak.
respect

Hege 2007.09.04. 09:18:20

Ja, Árpád kerekén védoréteg van kiképezve koszból. Ezt a szégyent, és ráadásul így elmenni egy CE találkozóra! Aki ilyet tesz, az biztosan sokkal rosszabb dolgokra is képes ...
Ki tudja, Árpád mit takargat valójában az o sotét lelkében az emberszabású (fenntartásokkal) kulso mogott? Vajon nem egy új Oswalddal vagy Mansonnal van itt dolgunk?

ommm 2007.09.04. 10:41:23

hmmm...mond ez a Hege valamit...

baowah · http://baowah.blog.hu 2007.09.04. 11:45:11

ugyan fiuk, a kerekbe ragadt por az a szuzlanyok puncijabol kicseppeno draga eszenciaba tapad bele, amivel a lancot kenem hosszu csiklomasszirozas utan, hogy nagyobb legyen az egy henger altal megcibalt fem elettartalma. es mivel jol csinalom, ezert sok van, es csoppen a felnire. szegyeljem? minek, ez igy beszedes.

hege eleb bamban jottel velunk szembe a tatrannal, mikoznem mi egy tritonnal es egy enfielddel vagtuk a levegot. ezek szerint meg mindig rossz a big lancca?

nosza keress egy szuzet, hatha meggyogyitja!


amugy mint mar korabban emlitettem: the real bike never shines

Hege 2007.09.04. 12:51:22

árpád, drága barátom! hát hogy a fenébe ne láttam volna azt a gorcsosen a kormányba kapaszkodó motorost az enfielden aki a triton elott halava akadályozta szegény Gyurit az elorehaladásban! integettem volna, de sajnos más gondjaim voltak, mert a Tatran gyújtása éppen haldoklott. Komáromig azért még éppen elhozott (az utolsó száz métert toltam csak, de kit érdekel). Ugyanis minden motoromnak lelke van, mindig hazahoznak:-) ň
a láncért egy óra múlva megyek a postára, oszt maj beuzemelem a Bigovicsot is újra (amúgy már jár újra a Tatran is, ne aggódj).

ommm 2007.09.04. 15:47:42

:)))

kurvák vére...

Giulius 2007.09.12. 17:11:04

Dear Zirig, and dear friends of the Central-european Group of Motò, we are really happy to see you in the web!
Great pictures and great Motò faces!
Unfortunately I don't untderstand what you are discussing in the Forum but some day we shoud meet with our Motòs somewhere in Europe!!!!

I wish a warm winter, mild and dry, and many many kilometers of happiness riding our "bella"!

Giulius
Motò 6.5 - Roma

baowah · http://baowah.blog.hu 2007.09.12. 18:51:41

hello giulio, offkorz we support the meeting with the motauros, I hope the italian side of the owners will organise some bigger action in toscana :)

süti beállítások módosítása