fotó: Zirig Árpád

JØNVUKK koncert, Budapest, augusztus 20.

2007.08.21. 22:39 | baowah | 3 komment

A saját magunk által okozott logisztikai káoszt leküzdve elindultunk és megérkeztünk Budapestre, és célba vettük volna azt a bizonyos rakpartot, ott az Erzsébet-híd túloldalán. Sajnos a Hegyalja út alján a rendőrség terelte a forgalmat, majd az egy sávon nyitott Szabadság-hídon átcsúsztunk a pesti oldalra. Itt a korlátozott helyismeretemmel kénytelen voltam szembesülni azzal, hogy minden le van zárva, minden el van terelve, és a zenekar maradék két autója leszakadt rólam.
Tisza Gergő szervező és a posztos rendőr telefonos és fizikális segítségével az utolsó pillanatban a végleges zárás előtt lejutottunk az alsó rakpartra. Miután felcuccoltunk, kitört a vihar, ahol a Yesterdays és JØNVUKK zenekar saját testsúlyával tartotta a földön a rendezvénysátrat, dacolva a széllel és vízzel. Sajnos ezen a ponton nem volt lehetőségem fényképezni, pedig egy menekülő IN-KALost arcon talált egy szél szárnyán száguldó sülthús.
A vihar lecsengett, a koncertünk elmaradt, a tüzijáték lefotózása pedig a Kodakommal szinte lehetetlen volt mert sem állvány nem volt velem, sem az orbitális képzaj ami 400 ISO-n beköszönt nem támogatta a képalkotást.

Viszont egy biztos: soha nem fogom látni még egyszer egy lezárt rakpartról, békességben a mutatvány közepén elhelyezkedve szemlélni az eseményt. Megérte elmenni koncert nélkül is, habár rohadt nagyot zúztunk volna. Kössz mindnekinek aki eljött, és Dr. Orosz, bocs, hogy rossz helyre navigáltalak, remélem nem áztál meg nagyon.

Szóval ennyi. A képek időrendben és képzajosan.


A bejegyzés trackback címe:

https://baowah.blog.hu/api/trackback/id/tr71145556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marko 2007.08.21. 23:35:41

En mar 2 vagy 3 eve nem lattam eloben a tuzijatekot.Biztos szep volt.

baowah · http://baowah.blog.hu 2007.08.21. 23:37:57

hat igaziban nem szol a himnusz, es egy kicsit mas sulya van, ha a fejed fellett tortenik minden.

na hogy alssz az eslo villvalavl, ahetvegen koveteltek rajtam a folytatast :D

ommm 2007.08.22. 09:09:27

volt egy fílingje a dolognak az biztos.
és tényleg markó, mi a helyzet a géppel?
süti beállítások módosítása