fotó: Zirig Árpád

Hóhatáron

2009.03.01. 19:07 | baowah | komment

Meteorológiai tavasz? Nem mindenhol, odataláltunk Streetsával.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baowah.blog.hu/api/trackback/id/tr35973957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2009.03.01. 20:59:57

No mi az, elrontottam a képet rólad? Vagy a szerzőről nem jelenhet meg kép?
Mindenesetre jó volt, de nagyon. Igazi klassz kis átmozgató-bemelegítő motrozás. Még ilyet, sokat!

Nínó Karotta · http://www.facebook.com/karotta 2009.03.01. 21:11:05

Onnan tudom, hogy teljesen hülyék vagytok, hogy nemcsak megkeresitek az utolsó öt négyzetméter jeget, hanem bele is álltok. Kárognék erről többet is, csak szúrja a hónom a hőmérő.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2009.03.01. 21:30:17

@Nínó Karotta: Hát, én csak azt bánom, hogy nem képeztem le a fényt, amikor megjelentél. Ritkán látni olyantot, hogy a pár nőihölgy tagja van kevésbé beöltözve. Na de ami ma rajtad volt, az meghaladta mindazt, amit mínusz negyven fokban gesztenyét áruló egyhelyben topogók elő tudnak adni. Csak ami kívülről látszott: Nagykabát, nagysál, nagykapucni, nagysapka, meg ujjatlan kötött kesztyű, hogy jól lehessen a gesztenyékért leszurkolt aprókat számolni. Épp csak az orrod hegye látszott ki, csoda, hogy megismertelek! Erre te még így is megfázol? Több vitamin, irodai munka helyett szabad levegő! Vagy csak trükk az egész, hogy Karottáné együttérzőn simogassa a kedves buksidat? Ügyes, ügyes, megértem. Bájdevéj, ugye nincs harag, amiért a csodálatos leletet megmutattam őnagyságának? De legalább ő látja benne a szépet...

baowah · http://baowah.blog.hu 2009.03.01. 21:39:20

@Nínó Karotta: utolso ot negyzet??? volt ott meg sok szaz, szentlaszlotol lefele nem takaritanak...

ommm 2009.03.01. 22:44:41

'ztán akasztottál-e már le 4 literes V8-ról automata váltót olyan aknában, amiben nem tudsz felegyenesedni?
mert ez a kis havazás még mindig kevesebb sarat csinál, mint amit mi kifostunk, míg lejött :)

streetsta · http://managertoys.hu/ 2009.03.01. 23:49:45

@ommm: Hihhhihihhíííí, jó mókának hangzik! Aztán mi a rákot berheltetek? Én csak arról tudok beszámolni, milyen egy 3.0 Ford Transitról leügyeskedni a 4 sebességes, majd vissza a 4+overdrive-os váltót. Halkan jegyzem meg, vissza alulról egyedül emeltem, fentről haver egyedül bohóckodott egy spaniferrel (a bohóckodás erre tényleg a legjobb szó, konkrétan perceken át szerencsétlenkedett, hogy beakassza, addig én összeszartam magam alul), a váltónak a normál szgk. harangnál kétszer nagyobb, öntöttvas kupplung-harangja, és egy nehéz fogaskerekekkel telezsúfolt overdrive-ja van.
Hidd el, visszafelé sokkal klasszabb lesz!
süti beállítások módosítása