fotó: Zirig Árpád

A híd felé

2008.10.10. 21:28 | baowah | komment

Gyakran, amikor hidakon kelek át, eszembe jut ez a dal. Nem tudom miért szeretem, semmi olyan nincs benne, amiért egy zenét megkedvelek, de valamiért mégis. Nem tudom, hogy fűz-e hozzá emlék, talán az a kis presszó ott Egerben, ahová az ének-zene tanszékesek jártak. Halványan rémlik valami kazettáról keverő dj, (hmm, kétezerről beszélünk) meg talán lány is volt, de ez nem biztos: az évek távlatából már sok minden összemosódik.

A lényeg, a Norris-Colbert-Megyeri híd, amin tíz perccel a megnyitása előtt még volt szerencsém átmotorozni. Ha ezt a fotót még egyszer szeretném elkészíteni, nagyon sok pénzbe kerülne, ott, akkor még ingyen és büntetés nélkül mentem át rajta a fotózás után százhetvennel. Jó volt.

 

 

Címkék: chuck norris colbert híd ss suzuki megyeri gs 1200

A bejegyzés trackback címe:

https://baowah.blog.hu/api/trackback/id/tr3707665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

htibi · http://www.htibi.ini.hu 2008.10.12. 13:18:07

Háj ! Nem dícsérem. Jó a kép ! Grat.
süti beállítások módosítása