fotó: Zirig Árpád

ne csak előre nézz

2008.01.01. 23:47 | baowah | 1 komment

Ugyan nagyon bájosan néz ki bobberkémen, Vérfagyasztó Tádén a 8 EUR értékű japán kormányvégtükör, de azt hiszem egy 1958-as gyártású gépen, ha nem muszáj, ne legyen ilyen műanyag alkatrész.

A pincében kutrálva belefutottam ebbe a darabba, amit még egyszer drága keresztapám szerelt fel a szépemlékű Trabant "ratrodom" jobb oldali ajtajára. Megsaccolni sem tudom, hogy milyen gépjűrműről származik, jó eséllyel olasz és belső tükör. Anno rá lett köpetve az eredeti zwickau design szorítóprofilra. Ez a rész ami biztos lejön róla felújítás után. Ideje egy kicsit levakarni róla a fekete festéket meg a rozsdát, új üveget vágatni bele, hogy némi felületkezelés után elfoglalhassa helyét a Jawa 250/353 baloldali kormányvégén.

(Az egéren levő csíkos szigetelőszalag a Microsoft feliratot hivatott takarni, zavarta a szemem az iMacre kötve. Sajnos a Mighty Mouse megint felszedte a koszt, lusta vagyok újfent szétszikézni, újat venni meg pláne...)

Címkék: jawa 250/353 tádé 250

A bejegyzés trackback címe:

https://baowah.blog.hu/api/trackback/id/tr60281524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2008.01.02. 09:09:57

oh yeah!
helyzeted?
süti beállítások módosítása