fotó: Zirig Árpád

Tremoló? Fúj.

2016.12.04. 23:24 | baowah | komment

A Hangszerelem műhelyében újabb módosításon esett át a sokat tákolt, csűrt-csavart Jolana Galaxisom. Mivel ez a legszarabb csehszlovák, bármit megtehetünk vele, rosszabb nem lesz, most is csak javult. Mészi, avagy Tell Vilmos részben kivágta a gyári, rossz, csörgős konstrukciójú hidat (ami már korábban közvetlen a testre lett állítva a koptató helyett), a fémbabák helyett fa felsőrészt kapott, mint a jazzgitároknál. A tremolós húrláb megszűnt, cserébe testen átmenő húrozásra lett átalakítva.

A 25 éves Kent Armstrong Rocker hangszedő érdekesen igazodik mindehhez, de a jávor nyak, az éger test, meg a Hangszerelem-féle hardtail megoldás jól működő rendszerré teszi a Jolana Galaxist. Semmihez sem hasonlít a hangja, de én szeretem.

DSC7623

DSC7625

DSC7620

DSC7616

DSC7613

Címkék: jolana custom hardtail Jolana Galaxis hangszerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://baowah.blog.hu/api/trackback/id/tr5312023413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása